Onze sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure bij McMurthy

McMurthy pakt ICT-detachering echt anders aan, McMurthy staat voor jonge en dynamische ICT-detachering 2.0. Dat merk je direct, ook bij onze sollicitatieprocedure. Die is zoals je van ons mag verwachten: open, eerlijk en zonder 'blablabla'.

Na ontvangst van je sollicitatie

Na ontvangst van je sollicitatie hoor je zo snel mogelijk van ons. Dat doen we het liefst via de telefoon, of mocht dat niet lukken per e-mail. We laten je direct weten of we vinden dat je bij ons past of niet. En waarom. In het eerste geval maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Dat oriënterende gesprek is altijd op een locatie die zo veel mogelijk bij jou past. Bij het gesprek is altijd iemand aanwezig met een technische achtergrond. Daarnaast nemen we een sales manager of field manager mee. Tijdens het gesprek bespreken wij je kennis en expertise, en beoordelen we jouw sociale vaardigheden en detachering skills. De uitkomst hiervan koppelen we zo snel mogelijk aan je terug. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Als we allemaal serieus met elkaar verder willen, volgt een gesprek met ons management. Hier stellen we aanvullende vragen en bespreken we uitgebreid de arbeidsvoorwaarden. Een apart arbeidsvoorwaardengesprek kennen wij niet bij McMurthy. We houden het liever simpel, en streven er naar om je binnen één week een passend voorstel te sturen.

Daarna hopen we te kunnen zeggen: welkom bij ons team!

asdfasdf